Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Απαράδεκτη αποικιοκρατική (ν)τροπολογία!

Ακόμη και αυτό το είδαμε! Βγήκε ο κος Ρέππας και μας είπε ότι όσοι δεν πληρώνουν είναι ...τζαμπατζήδες και αντικοινωνικοί! Και συμφωνούν και το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ (ε, βέβαια, όλοι αυτοί τα δώσανε στα κολλητάρια τους, τους μεγαλοεργολάβους και τις κοινοπραξίες, με όρους πλήρως αποικιοκρατικούς)! Δεν τους ενοχλεί ότι:
  • Ενώ στην Ευρώπη τα διόδια κοστίζουν γύρω στα €50 για απεριόριστες διελεύσεις, στην Ελλάδα θέλουμε πάνω από ένα μισθό (σχεδόν δύο)! Βλ. π.χ. http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=80&aid=254546&cid=122.
  • Οι εταιρείες χρεώνουν όσο θέλουν. Πού είναι η χιλιομετρική χρέωση με βάση την Σύμβαση;
  • Οι εταιρείες δεν τηρούν τις υποχρεώσεις τους με βάση την Σύμβαση, όμως το κράτος δεν απαιτεί ευθύνες!
  • Οι πολεοδομικές παραβάσεις και τα πρόστιμα προς τις εταιρείες που δεν απαιτούνται από το κράτος, επαληθεύουν το καθεστώς ασυδοσίας! Το κράτος όχι μόνο δεν απαιτεί επανόρθωση και πληρωμή των προστίμων, αλλά - εκτός των άλλων φαιδρών - με την νέα (ν)τροπολογία ...ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ τα αυθαίρετα!! Θυμίζουμε ότι η Πολεοδομία έκρινε πολλές κατασκευές αυθαίρετες και έχει επιβάλλει πρόστιμα εκατομμυρίων, τα οποία η πολιτεία δεν απαιτεί! (Τι κρύβεται στις σχέσεις των μεγαλοεργολάβων/κοινοπραξιών με αυτούς που αποκαλούν τους αγωνιστές τζαμπατζήδες και αντικοινωνικούς; Όλοι καταλαβαίνουμε।)
Λοιπόν, αποτελειώνουν το έργο παραχώρησης των διοδίων με συνθήκες αποικιοκρατικές, φτιάχνοντας και μια τροπολογία κατά παραγγελία (των ...αποικιοκρατών) για να σπάσουν τον τσαμπουκά των αγωνιζόμενων ("τζαμπατζήδων") κατά της αυθαιρεσίας! Ουαί υμίν Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί!

Έως πότε θα δεχόμαστε την αυθαιρεσία χωρίς να αντιδρούμε; Έως πότε οι βουλευτές, αντιπρόσωποι του λαού (υποτίθεται), θα δέχονται το καπέλο των κομματαρχών για να στηρίζουν τους αποικιοκράτες που ταΐζουν με λάδι τους κρατικούς και κομματικούς μηχανισμούς; Ουαί υμίν Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί!

Όλοι σας καταλαβαίνουν! Σας ξέρουν! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

Ας αγωνιστούμε μέχρι τέλους κατά του ξεπουλήματος της χώρας και των υποδομών της!

Διαβάστε, φίλοι αναγνώστες για την νομιμοποίηση των αυθαιρέτων, γελάστε και κλάψτε:

Η αιτιολογική έκθεση της διάταξης του άρθρου 89 του νομοσχεδίου "αναμόρφωση συστήματος ανάθεσης και εκτέλεσης συμβάσεων μελετών και δημοσίων έργων, Ίδρυση Αρχής Ελέγχου Μελετών και Έργων και άλλες διατάξεις" αναφέρει: "η έγκριση μελετών εφαρμογής σταθμών διοδίων, σταθμών εξυπηρέτησης αυτοκινητιστών και κέντρων διοίκησης αυτοκινητοδρόμων, που συντελέστηκε πριν τη θέση σε ισχύ του Ν. 2300/1995, επέχει θέση οικοδομικής άδειας των εγκαταστάσεων αυτών και οι κατασκευασθείσες βάσει των μελετών αυτών εγκαταστάσεις θεωρούνται κατά πάντα νόμιμες". Ο νόμος που επικαλούνται οι συντάκτες του νομοσχεδίου είναι αυτός για τη μεταφορά συντελεστή δόμησης, ο οποίος καταργήθηκε ως αντισυνταγματικός. Πηγή: http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=599090

Αυτά γίνονται μόνο στην Μπανανία των Βαλκανίων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου